cykelstödet.blogg.se

Äventyret på två hjul fortsätter sommaren 2014

Ett mail dimper ner.

Publicerad 2013-08-27 20:54:00 i Allmänt

Planen 2014 är att cykla klassiska Lejog eller med Team Rynkeby till Paris, idag noterade jag att jag fått mail från lagkaptenen i Helsingborgs lag. Trevligt!
 
Detta mail innehöll lite frågor om en vilket är förstående, man vill ju gärna ha lite info om vem man tar ut. Detta medför också att man får komma på ett möte på tisdag där svaren fint skall överräckas.
 
Med andra ord står utmaningen nästa år helt öppen, skulle man bli nobbad av TR så blir de 150-170mil genom det Stora Britannien istället. Det är två helt olika utmaningar....TR bjuder på mycket VI och att bygga ett Team och delad glädje. Cykla solo bjuder på överlevnad och testa sitt psyke inklusive hur social man kan vara. Hade ju några meltdowns i norrland när psyket börja balla ur.
 
Träningen är i alla fall igång och som andra år så blir de en avslutning med downhill i Järvsö denna gång.

Cykelresa 2014

Publicerad 2013-08-14 22:45:00 i Allmänt

Efter att ha fått problem med min hand (Kapral syndrom) som strandsatte min sommar så får jag noga säga att det äntligen försvunnit.
Hade lite knepig ställning titt som tätt när jag cykla genom Sverige vilket sluta med detta syndrom.
 
Tanken var att cykla cykelvasan men får ställa in pga att man inte fått träningen och jag tror inte de varit så gynnsamt för min hand.
 
Nu blickar man dock framåt och de lutar mot Lejog i Storbritanien eller Team Rynkeby beroende på om man kommer med eller inte. Har ansökt, gjorde det rätt tidigt faktiskt så man får se.
 
Träningen har börjat igen, denna gång så byter jag simningen inomhus mot open water swim tills de blir för kallt för fötterna. Annars är det cykling och löpning 2*2 löper jag inte så blir det sim lite beroende på vädret såklart.
 
Psyket vet jag inte hur man tränar nån kanske har nåt tips?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela