cykelstödet.blogg.se

Äventyret på två hjul fortsätter sommaren 2014

Mindre än 7 dagar kvar

Publicerad 2013-05-31 13:03:08 i Allmänt

Mindre än 7 dagar kvar tills man sticker iväg på sitt största äventyr genom livet tror jag.
 
En annorlunda resa där man kämpar mot tiden, psyket och musklerna. Cykla själv cirka 200 mil kommer troligtvis suga i benen och i psyket för de kan nog bli rätt ensamt från och till.
 
Åkte på en "skada" pga för mycket träning, en skiva i nacken blev irriterad så träningen har fått pausa i 2v drygt även om jag sprang Änglamilen i Ängelholm mellan dessa 2v. Sista "rehaben" kör jag på måndag hos Ryggakuten i Helsingborg.
 
Alla väskor är inköpta och cykeln hämtades från Sportson i Helsingborg igår, köpte även 3 slangar som backup då man inte lagar punkteringar längre utan bytar slang. Detta pga att där är nån olja nu i slangarna som gör det svårt för de gamla goda limmet att härda rätt.
Däcken och slangarna är dock punkteringsfria så de borde rulla på rätt bra utan bekymmer, har kört med samma "setup" på min mors cykel och de har funkat bra genom krossat glas som ligger på vägen till jobbet från och till.
 
Planen är att cykla E45:an ner till Mora/Orsa sedan 26an ner mot Halmstad, ligger jag bra på det så kommer jag köra ner mot Halmstad och kusten ner och förhoppningsvis cykla inom och sova sista natten hemma innan sista biten ner till Smygehuk. Jag beräknar att kunna cykla 20mil om dagen dom första dagarna då man är pigg och kry i benen.
Ju längre man cyklar ju slitnare blir man såklart. Var jag kommer spendera min midsommar vet jag inte men de märker man...troligtvis på nån Sibylla nånstans.
 
Kommer köra Glympse i min iPhone (reservern) som uppdaterar live vart man befinner sig inkl fart, detta är dock otestat än men förhoppningarna finns där.
 
Bilder kommer uppdateras genom instagram (instagraph på Nokia) @cykelstodet
 
Annars är jag rätt klar inför mitt uppdrag och 06:45 den 7/6 går flyget från Ängelholm, enkel resa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela